browniie

Alla inlägg under oktober 2013

Av Natta --- - 16 oktober 2013 13:19

Misshandlat mitt hår lite för mycket genom åren. Färgat de ca 100 ggr varav minst 50 är för att färga tillbaka till blont. Plattat och lockat de utan värmeskydd, duschat hela tiden osv. Vilket lett till att mitt hår är hur slitet som helst nu :( hela mitt överhår har gått av!! Så försöker verkligen ta hand om de nu, därför kan jag ju passa på att ge er lite bra tips ;)

Kokosolja, grovt underskattat! Brukar ta "lite" olja och massera i botten och sen ut mot längderna och topparna. Låta de sitta några timmar och sen gå och duscha. Tvättar håret var tredje dag och använder inpackining varje gång. Tar i en hårolja efter varje dusch och varje morgon. Gör håret hur mjukt, lent och glansigt som helt! ;) och om jag ska platta de så dränker jag de i värmeskydd! Försöker dock att ha de uppsatt ist för att platta/locka de.

Av Natta --- - 15 oktober 2013 21:51

Haft brutalt mkt otur den senaste tiden och lekt jordekorre, typ. Varit på olika sjukhus, mått dåligt, mått bra och mått dåligt igen. Haft ont i varenda korppsdel typ osv :D haft lite problem med min mage och har fortfarande, dock vet ingen vad de är för fel.... Fått en brännskada, lyckades bränna mig på ånga i skolan, fett oskönt vill jag lova!

Ah nu vet ni ju varför jag vartit död den senaste tiden. Lär väl fortsätta vara de ett tag till ;)

Av Natta --- - 15 oktober 2013 17:39

Hahaha herregud! Igår från ingenstans så skrev en lite äcklig människa till mig på kik. Diverse extremt gulliga saker, eller? Paddot skulle då vara jag ;) de där en liten del av "konversationen" innan de kallade han mig hora osv. Vart är världen på väg? Shame, shame, shame!!

Av Natta --- - 15 oktober 2013 11:24

Tja kompisar! Igår när jag skulle upp till skolan så ville jag typ kräva ner mig och komma fram igen om 2 år :D drog till skolan iaf, baaam teori i 3016 timmar istället för praktiskt. Så jag la mig på en bänk i vårat omklädningsrum och halvsov, på våra små "raster" somnade när jag kom hem och sov tills jag skulle t stallet.

Tog en promenad ist för att rida...

Nu ska jag till skolan och ha lektion i 5 timmar ;) ligger ganska många sömntimmar efter så ska försöka få till mg skjuts hem och fortsätta sova ikapp lite ;)

Av Natta --- - 13 oktober 2013 23:45

Tja kompisar!! Hoppas allt är bra med er, med mig är de iaf bra, eller ah lite seg. Efter senaste inlägget så tvättade jag bort gårdagens smink och sov några timmar.

Drog ut vid typ 5-tiden för att göra nånting som jag inte kommer ihåg vad, duktigt va? Vet inte vad jag gjorde, haha!

Käkade iaf pizza, tog en låång dusch och sov lite till efter de ;)

Min Faderkaka har tagit hand om Brownie hela helgen, världen bästa <3

Av Natta --- - 12 oktober 2013 16:23

Tja hjärtan! Inte bloggat på hur lång tid som helst så ska väl berätta om den senaste tiden. Om jag ska vara ärlig så har den senaste tiden varit asjobbig! Nämnde ju förut att jag varit väldigt deppig? Lite så fast inte alls lika "illa" som innan.

Den senaste tiden har jag varit i skolan, vara ute med folk, krökat och varit i Skåne. Drog "lite" spontant till Skåne från torsdag morgon till lördag natt. Hur skönt som helst verkligen!

Av Natta --- - 12 oktober 2013 13:26

Hola amigo, hoppas allt är bra med er! Med mig är de iaf bra! Ska börja blogga igen, för de är ju trots allt typ en läsare om dagen kvar ;)

Är iaf vid liv... Haft riktigt mycket otur den senaste tiden :D varit på 5 olika sjukhus och lekt jordekorre typ. Livet leker. Vissa problem som jag vill lösa, men inte kan lösa själv så de suger ju lite. Meen yolo och freden på den. Fett flummig, för de märks ju inte.

Är iaf hos Nattabo nu och ska fortsätta vara här ett tag till tänkte dra vidare och träffa lite annat folk sen.

Utvecklat värsta aggressionerna också, assoft ;)

Av Natta --- - 1 oktober 2013 00:44

Nya standarden är att ha söndagar helt utan söndagsångest, galet skönt! Min söndag spenderades väldigt släppt, fast ändå värd.

Vaknade hos bästa Natta, "firade" Nicke lite eftersom han fyllde år... Låg mest som en strandsatt knölval i Nattas extremt sköna säng hela dagen. Drog hem vid 4-tiden för att åka till honom jag älskar mest.

Åkte till min bästa vän på fyra ben också! Tog en promenad i skogen och gosade överdrivet länge. Pussade sönder hand mule och masserade honom. Han är ju så galet stel nu så försöker hålla honom varm och avspänd....

Bästa <3

Ovido - Quiz & Flashcards