browniie

Alla inlägg under juni 2014

Av Natta --- - 15 juni 2014 21:28

Av Natta --- - 15 juni 2014 12:39

I torsdags drog vi till erikas skola tömde hennes skåp vidare och handla och sen hem... Kommer inte ihåg så mkt mer av torsdagen.

Fredag: hade skolavslutning så va i skolan på förmiddagen. Sen hem fixa lite saker vidare ut... Träffade mitt hjärta softa ett tag sen drog vi ut och kröka. Assoft, dock hällde snutfittan ut mitt vin efter typ en halvtimme :(

Lördag: va lite sådär mysigt seg.... Men krigade mig upp och följde med mamma ut. Hon tyckte att de va en bra ide och ha kvalitets tid med mig så yes:) blev ju såklart mysigt osv, men va inte jättetaggad i början :)

(Passar på att slänga upp shoppingen o bilder från dom senaste dagarna)

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

Av Natta --- - 14 juni 2014 20:15

Av Natta --- - 12 juni 2014 10:15

I måndags va jag i skolan, känner mig duktig ?gjorde inte ett skit där och va 2 andra från min klass där så fick städa hela jävla köket, astråkigt!!! Efter skolan drog jag, Linda och Zindy till jakan och gick runt, gosigt.

Tisdag: va i skolan, gjorde inte ett skit där heller... Direkt efter drog jag, Linda, Zindy och Pontus in till stan för att döda lite tid innan vi skulle vidare och pierca Zindy. Eller ah, vi skulle inte göra de, bara följa med. Dock blev de ingenting av lite olika anledningar.

Skulle mött upp några andra och krökat, men palla inte så drog hem och drog ut med sebbe och erika.

Onsdag: åkte med Erika t hennes skola för att tömma hennes skåp som inte hade nyckel till ? så åkte hem igen och vidare till min moster.. Hängde där ett par timmar innan vi drog hem och käkade på pizzerian. Fick som vanligt hetsäta för att vi hade stress också som vanligt.....

Åkte direkt till stallet och sen gled vi runt i bilen, gosig, fast ville bara hem duscha och sova...

Här är mina nya vän också Bert heter han ?

Av Natta --- - 8 juni 2014 20:05

Känns som vi flängt jorden runt idag! Vaknade utav att Erika kollade om vi skulle dra och ta en fika nån stans så de gjorde vi. Sen blev våran snabba fika en tripp till veddesta, jakan, centrum och Coop. Skulle köpa en ny concealer i veddesta men den va slut så drog till jakan köpte en svinliten och svindyr concealer! I fel färg visade sig så gick till Kina-placet och åt friterade bananer ist, haha. Sen åkte vi hem fixade naglarna, gick åt helvete! Så åkte och handlade ist, fick som tur va skjuts hem av min fina pappa som åkte förbi oss i väntan på bussen. Så skönt!

Galet trött nu och saknar min pojke extremt mycket! :(

Av Natta --- - 7 juni 2014 22:18

Igår kommer jag typ inte ihåg vad jag gjorde va nog bara hemma och i stallet. Mysigt och lugnt!

Idag (lördag) har jag softa, vart i vinsta, Hässelby, barkarby och centrum... Mysigt! Va aldrig i stallet idag, tyvärr! Snart kommer förhoppningsvis min fina hit ? annars så ska jag väl bara softa...

Lugn helg, men är väl kanske lika bra varit sjuk i över 3 veckor nu. Blir ju aldrig frisk! :( men ah får väl chilla lite till, haha.

Av Natta --- - 5 juni 2014 16:01

Av Natta --- - 5 juni 2014 13:04

Haha, som jag skrev innan så har jag verkligen fått öva på att sitta ner i båten och chilla även när de är storm. Va på ett möte igår, intressant, komiskt och lite skrämmande.

Pussade iaf på min fina fina prins, igår. Känner att jag börjar få upp min motivation för hästar igen. Eller ah för Brunis.

Köpte pizza med pappa på vägen hem, efterlängtat.

På kvällen kom min andra fina prins hit, så mysigt! Saknat honom så mkt tycker om honom så mkt?

Ovido - Quiz & Flashcards