browniie

Alla inlägg under oktober 2014

Av Natta --- - 22 oktober 2014 15:26

Spenderat helgen i Skåneland hur mysigt som helst verkligen! Behövde veeerkligen komma bort lite från Sthlm och allt de "vanliga"... Kom fram fredagnatt åkte till Ullared på lördagen spenderade typ hela dagen där? käkade pizzamiddag och bara chillade resten av kvällen!

Söndagen spenderades till 95% i bilen på väg hem? hade lätt velat stanna en vecka, trivs såå bra där och såå skönt att komma bort lite!!

Av Natta --- - 13 oktober 2014 15:33

Haft en slapphelg, mysigt! Inte gjort något speciellt direkt... I fredags träffade jag en killkompis, hängde med honom några timmar tog en promenad och snackade ikapp livet?

I lördags träffade jag Erik, åkte till kista köpte äääntligen mina älskade Urban projects, sååå fina?? Sen på kvällen träffade jag en tjejkompis, Fatou, världens bästa! Hängde lite i gammla stan gick runt och kollade...

Söndag- hade en riktigt soft dag! Sov länge, gick till Coop med Erika handlade lite mötte upp en killkompis gick runt lite med min hund... När jag kom hem igen så la jag mig i min säng kollade film och bara chillade?tog en lång ta hand om mig själv kväll och bara myste...

Av Natta --- - 9 oktober 2014 23:49

Inte varit i skolan på säkert en månad nu jättedåligt jag vet!!! Varit sjuk, jobbat, inte haft lust/ork, trivs inte och har ingen motivation alls, tyvärr... Juste nu känner jag bara för att hoppa av skolan och jobba! Meen, de är inget alternativ så snart måste jag skutta tillbaka till skolan och låtsas älska skiten... Fake it till you make it eller nåt??

Av Natta --- - 7 oktober 2014 21:53

Åh herregud! Hänt så fruktansvärt mycket saker den senaste tiden!! Vissa privata saker som jag inte vill gå in på... Sen lite andra saker, så som att jag typ hoppat av skolan och börjat jobba ist.. Eller ja går kvar i skolan oså, men började iaf jobba igår? vet inte riktigt hur de känns än, väldigt mycket att hålla reda på och väldigt mycket saker som ska göras, med mycket stress oså...

Utöver de har jag typ 100 jobbiga saker som jag är mitt i, väldigt väldigt jobbigt om jag ska vara ärlig, men de som inte dödar de härdar?

För att göra livet bättre ska jag till käftis imorgon och kolla om käften är hel, eller nåt!

Av Natta --- - 4 oktober 2014 15:02

Du förgyller mina dagar och fyller mitt liv med kärlek och glädje??

Av Natta --- - 4 oktober 2014 14:38

Fyfan va underbart med helg! Ska vetkligen njuta utav den här helgen och skita i allt jobbigt! Känner att jag varit tillräckligt ledsen nu och är sååå, så trött på att vara ledsen, orkar inte ens vara ledsen längre?

Igår åkte jag, sebbe och Erika till barkarby, fixade lite saker och sen släppte dom mig i centrum så mötte jag upp en saknad vän? ååh va jag saknat henne! Va riktigt skönt att träffa henne och snacka ikapp varandras liv! Hon är verkligen en person jag ser upp till.... Hon har tagit så mycket skit, som hon inte alls förtjänar, levt livet helvete och ändå är hon de snällaste och starkaste personen jag känner??

På kvällen träffade jag Erik så chillade vi ute ett tag... När jag kom hem slängde jag mig i sängen och tryckte i mig chips och dipp?

Imorse så fixade jag mig, åkte in till stan köpte lite piercingar och fixade ett ärende.

Nu sitter jag hemma hos min farfars bror medan mamma och pappa hjälper honom med något..

Senare ikväll ska jag klippa mig och sen är planen att gå ut och äta med en vän?? Ååh, känner verkligen att saker är på väg att bli bättre?

Av Natta --- - 3 oktober 2014 13:29

Ååh har verkligen världens bästa vänner!! I förrgår så mådde jag ganska dåligt kan man säga, för att hålla de på en bra nivå. Så ringde en kompis halv 1 på natten och sa att jag va ledsen 10 min senare så stod han utanför min dörr och gav mig en fet kram? åh, bäst, bäst, bäst?

I övrigt har de inte hänt ett skit sen sist... Eller jo ungefär hela min värld har vänts upp och ner, hjärtats blivit utslitet och stampat på och här står jag kvar ensam med allt ansvar själv?

Av Natta --- - 3 oktober 2014 11:15

Usch så vidrigt folk kan bete sig mot andra ibland! Människor har verkligen inget samvete alls, spelar hej vilt på känslor för att få ut de dom vill av personen, säger massa tomma ord, vad som helst för att då vad dom vill... Äckligt beteende! Känner lite såhär på riktigt pepps sluta spela på andras känslor för att själva vinna något på de? ni vet känslan när man typ på riktigt tror att man ska gå sönder av smärta, psykiskt smärta? Tex när man blivit sårad och de känns som den personen slitit ut ens hjärta, stampar, spottar och samtidigt vrider sönder de exakt de känsla...


En till sak jag tänkt på är hur extremt fega killar är! Bara lämnar så fort de blir ett problem så lägger dom benen på ryggen och springer så fort dom bara kan.... Så jävla farligt är de inte och ta lite ansvar?

Ovido - Quiz & Flashcards